Öppet brev till alla studenter vid Högskolan i Borås

Hej efter sommaren!

Med en vecka kvar till terminsstart drar vi på biblitoteket igång våra kommunikationskanaler igen. Idag säger vi: Hej – hoppas ni haft en bra sommar!!
Biblioteket har varit öppet hela sommaren, men besöksantalet har varit relativt lågt, vilket har gjort att vi har haft lite småtråkigt emellanåt. Men vi förstår att de flesta av er har haft andra saker för er än att hänga här på biblioteket, och vi har ju också kunnat göra en del andra saker under tiden som ni inte varit här.
Men nu så, nu är det dags för er att komma tillbaks igen! Sedan förra veckan är vi tillbaks på ordinarie öppettider och nu längtar vi efter att biblioteket ska bli fullt av studenter igen. För tillfället gapar stolar tomma, precis som grupprummen och det finns hur många lediga datorer som helst på varje våningsplan. Nog för att vi gillar lediga sittplatser, grupprum och datorer, men de ska ju inte vara så här många.
Så kära studenter – kom tillbaks nu – vi längtar efter er.
Vänliga hälsningar,
era bibliotekarier
P.S. Alla nya studenter som dyker upp här nästa vecka – ni är också välkomna såklart, fast ett lite mer ordenligt välkomnande får ni nästa vecka. D.S.
 biblioteket_v35
Text & bild: Katharina Nordling