Terminsstart för vårterminen 2017

Idag startar vårterminen 2017 och vi säger välkommen till såväl våra tidigare studenter som de som precis börjat studera vid Högskolan i Borås. Oavsett om ni är nya eller rutinerade studenter vill vi också säga: Glöm inte att använda biblioteket och bibliotekarierna. Varför? Delvis visar forskning att studenter som använder sig av biblioteket i sina studier får bättre studieresultat. Att ta informationen man använder i sina studier på allvar och göra ett bra jobb i sin informationssökning är viktigt, och det är något vi gärna hjälper dig med. Dessutom kan vi hjälpa till med mer grundläggande saker än så; som till exempel att låna ut whiteboardpennor, förklara hur man skriver referenser, visa hur du hittar böckerna du behöver, hjälpa till att skriva ut eller peka ut riktningen till närmaste toalett.

Om du undrar över något – kom och fråga! Vi finns alltid i Informationspunkten vid entrén till biblioteket, samt på e-post: biblioteket@hb.se.

Följ oss gärna i sociala medier för att kontinuerligt få tips om saker som kan underlätta dina studier, vi finns på Facebook, Instagram och Twitter.

Välkomna till oss!

Text: Katharina Nordling