Biblioteket i vimlet!

Idag vimlar vi på biblioteket – ni hittar oss i entrén till Balder mellan kl 10.30 och 13. Vi brukar vimla några gånger per termin och har bland annat pratat om “Hur du lyckas med din uppsats” och E-böcker.

Vi gillar att gå ut och träffa er även utanför bibliotekets väggar. Temat för dagens vimel är Skönlitteratur. Vi är ett helt gäng bibliotekarier som tagit med oss massa roliga, spännande och intressanta boktips som ni kan låna med er redan idag om ni vill. Perfekt för stundande julläsning i sköna fotöljen framför brasan.

Vi har också med oss de böcker som vi hittills tipsat om i Bibliotekets Adventskalender.
Adventskalendern kan ni följa på bibliotekets sida på Facebook och på bibliotekets konto på Instagram.

Så varmt välkomen till vårt Pop-up bibliotek i entrén på Balder!

Hoppas vi ses!

Text: Christel Olsson