Undervisning i informationssökning

Lärare, nu är det hög tid att boka informationssökningsmoment för era studenter inför nästa termin. Vet du att det brukar (eller bör)  ingå ett moment i den kursen du är ansvarig eller delaktig i så är det bra om du kontaktar någon av oss undervisande bibliotekarier. Vi har redan bokat in mycket av undervisningen och det börjar bli trångt i våra scheman.

Vi som arbetar som undervisande bibliotekarier är från vänster: Lena Wadell som ansvarar för ekonomiprogrammen, Administatörsprogrammen, Opusprogrammet samt IT och datavetenskap. Sara Hellberg ansvarar för vårdprogrammen och Webbredaktörsprogrammet. Karin Süld har hand om textilprogrammen som mode och textilteknologi. Birgitta Rutberg ansvarar för inenjörsutbildningarna som bygg, maskin, kemi och Industriell ekonomi samt Bibliotekarieprogrammet. Åsa Brolund är ny hos oss och har hand om samtliga lärarprogram. Vi har också gjort ämnesguider till studenterna som vi gärna ser att ni lärare har synpunkter på. Titta gärna på dem och maila oss om ni tycker att det saknas någon information tex om någon viktig databas, bok eller tidskrift. Det är ni som har kollen inom era ämnen. På webben fnns alla våra kontaktuppgifter.

Foto: Klaz Arvidsson
Text: Lena Wadell