Glad sommar önskar biblioteket!

Terminen börjar lida mot sitt slut och vi på biblioteket vet att snart är det dags för sommarlov. Det känns lite tomt när ni studenter försvinner men vi vet ju att många av er kommer tillbaka i höst tillsammans med nya studenter!

Biblioteket håller under tiden öppet särskilda tider och vilka det är kan du se på webben. Nytt för i sommar är att vi håller stängt två veckor då vi märkt från tidigare år att besöksantalet är minimalt. Det gäller v. 29-30. Under tiden har det digitala biblioteket öppet dygnet runt via webben där alla databaser och elektroniska tidskrifter och e-böcker finns. Du kan även läsa våra ämnesguider, få tips om referenshantering, lån och inköp och mycket mer.

Den här veckan kör även sommarlånen igång vilket innebär att allt du lånar kan du ha hela sommaren och böckerna får återlämningsdatum 6 september. Passa på att låna hem lite bra sommarläsning, tips kan du få i bibliotekets utställning i entrén.

Vi på biblioteket önskar dig en glad sommar!

Text & bild: Lena Holmberg