Äntligen Jul

Snart är det dags för lite julledighet – det innebär att biblioteket kommer ha lite annorlunda öppettider de närmaste tre veckorna med start imorgon fredag då vi stänger redan 14:00. Mer om bibliotekets öppettider kan du läsa på webben.

Passa på nu och ta lite ledigt från all pluggande och gå ut och få så mycket frisk luft som möjligt om du kan, och vill du inte vara ute så passa på att låna med dig lite skönlitteratur hem och kom ikapp med annan sorts läsning. I början av december hade vi en fullsatt biblioteksfrukost med massa härliga boktips. Vissa av dessa boktips kan du läsa om i bloggen.

Du hittar även massa andra boktips på entréplan i vårt utställningsskåp.

För er som har inlämningar eller hemtenotor och ändå behöver få tillgång till bibliotekets resurser så finns vi alltid tillgängliga elektroniskt.  Denna vecka skrev vi ett blogginlägg om hur du kan använda bibliotekets webbplats hemifrån.

Nu tar biblioteksbloggen julledigt och är tillbaka i januari. Vi önskar er alla GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Text: Tandis Talay
Bild: Tandis Talay, Mostphotos