Vill du jobba som studentassistent hos oss?

Du som vill ha extrajobb i samband med dina studier har nu chans att söka jobb på biblioteket – vi vill att du ska börja jobba i samband med höstterminens start.

Jobbet som studentassistent innebär att du bemannar vår informationspunkt på kvällar och helger, att du håller ordning på hyllorna och sätter upp återlämnade böcker mm.

Det är inte bara bibliotekariestudenter som kan söka jobb som studentassistent utan studenter från alla akademier är välkomna att skicka in sin ansökan.

Vi har två krav: Det första är att du måste vara student vid Högskolan i Borås och andra kravet är att du kan prata svenska.

Om du är intresserad, skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev till Tandis eller Tove, se kontaktuppgifter nedan.

Sista ansökningsdag är 2019-03-24 så välkommen med din ansökan!

Kontakt:
Tandis Talay