En försenad lounge…

Målet var att ha vår nya fina lounge på plan 2 klar innan terminsstart…men tittar man in i biblioteket nu så ser man att så inte är fallet. Ombyggnaden har tagit lite längre tid än vad som var planerat och möblerna är försenade. Vi väntar också på vår nya låneutrustning bestående av nya utlåningsmaskiner och ny återlämningsmaskin. Men den som väntar på något gott!
skiss över loungearean på plan 2Vi tror att plan 2 i slutändan kommer bli en härlig plats att hänga på för våra besökare. Sköna soffor och fåtöljer och plats för diskussion, läsning och nära till bibliotekspersonalen vid frågor. Just nu kan det kännas lite rörigt i biblioteket men snart kommer nya utlåningsautomater och en ny återlämningsmaskin på plats och den nu tomma ytan på entréplan kommer att fyllas med bekväma möbler och en skön atmosfär. Tveka inte att fråga oss i informationen under tiden!