Hitta standarder via e-nav!

Nu finns databasen e-nav tillgänglig via biblioteket. e-nav är ett onlinebibliotek där du kan söka bland standarder inom områden som el, konstruktion, material, bygg, eurokoder och ledningssystem. I vårt abonnemang ingår eurokoder, ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö m.m. Du hittar en fullständig lista under fliken ”Abonnemang” i e-nav. Är det någon standard som saknas i den listan? Hör av dig till Hanna Hallnäs på biblioteket så lägger vi till den.

Testa gärna databasen, du hittar den i listan på alla våra databaser under Söka information. Om du sitter vid en av högskolans datorer kan du gå direkt till online.sis.se

ps tänk på att du måste vara student/personal vid HB för att komma åt våra databaser – är du inte här på campus måste du logga in med ditt anv id.