STARK-dagen

Det är dags för årets STARK-dagen den 30 januari. Dagen arrangeras tillsammans av studentkåren och högskolan. Då kommer 85 utställare från både privatnäringsliv och kommuner, myndigheter och andra organisationer att ställa ut och presentera sig till våra studenter. Kom och träffa arbetsgivare mellan kl 10 och 15. Utställare kommer att finnas bl.a. utanför Bibliotek- & läranderesurser.

STARK-dagen har blivit stort. Dagen drar ca 2000 deltagare och det finns intervjurum redo. Förra året genomfördes ett antal intervjuer som ledde till jobb. Så, förbered på att träffa din framtida arbetsgivare! Även om du har precis börjat med studierna så besök dagen. Det finns möjlighet att prata om praktik, sommarvikariat, exjobb och annat.

STARK-dagen – brygga mellan student och arbetsmarknad

Pieta Eklund