Biblioteket söker en bibliotekarie

Snart går ansökningstiden ut, skynda att söka tjänsen och därmed kanske bli vår nya kollega!

Vi söker en bibliotekarie för en tillsvidaretjänst. Tjänsten är inriktad mot e-publicering, Open Access och vetenskaplig kommunikation. Du kommer att arbeta med och utveckla våra bibliotekstjänster för forskare, bibliometri och publikationsdatabasen.

Du ska ha en examen inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, breda IT-kunskaper och förståelse för utbildnings- och forskningsfrågor.

Upplysningar om anställningen lämnas av bibliotekarie Pieta Eklund tel 033- 435 59 52 (fram t o m vecka 29), bibliotekschef Svante Kristensson tel 033- 435 44 86 (tillgänglig fr o m vecka 31), eller Klaz Arvidson, funktionsansvarig för Digitala tjänster tel 033-435 44 07 (tillgänglig fr o m vecka 33). Under vecka 30 har vi tyvärr ingen som kan besvara frågor utan ber intresserade att återkomma under vecka 31. Fackliga företrädare är Carina Théen för Saco-S och Mikael Gunnarsson för OFR. Fackliga representanter nås via högskolans växel tel 033- 435 40 00.

Sista ansökningsdatum är den 28 augusti 2014.

Läs annonsen!