Biblioteksbloggen tar paus

Under våren 2019 gjorde vi en översyn av bibliotekets webb och övriga kommunikationskanaler och insåg då bland annat att våra bloggar används väldigt lite. Vi bestämde oss för att börja arbeta lite annorlunda med den information vi tidigare lagt ut på både Biblioteksbloggen men även Forskningsrelaterat. Därmed pausar vi bloggen ett tag framöver. Det mesta vi har skrivit om i bloggen återfinner du numer på bibliotekets webb under menyerna till höger eller så finns informationen bakom någon av våra puffar på startsidan alternativt under nyheter. Det finns många vägar att gå för att hitta den information du söker och om du inte gör det så hör av dig till oss, antingen direkt till informationspunkten eller så mailar du eller ringer oss. Kontaktuppgifter hittar du här.

Vi ses!

Text: Lena Holmberg