Women’s Wear Daily Archive

Vi testar just nu ett omfattande arkiv med Women’s Wear Daily, en av de största modetidningarna i USA. Testet pågår fram till 19 november så passa på att testa arkivet innan tiden löper ut.

Från första numret 1910 till material från de senaste tolv månaderna, återges i hög upplösning. Varje sida, artikel, annons och omslag har sökbar text och indexering.

Women’s Wear Daily Archive bevarar en av modebranschens mest inflytelserika tidskrifter genom viktiga ögonblick i historien, samt att stora designers, varumärken, återförsäljare och annonsörer finns representerade i den.

För att nå arkivet måste du identifiera dig som student eller anställd på Högskolan i Borås. Följ denna länk för access till databasen.

Wwd-june-1910-p1

w15a001b;14.indd