Inför Julledigheten – lämna dina böcker och låna julläsning!

Terminen går snart mot sitt slut och innan du går på din julledighet, kan det vara en bra idé att lämna tillbaka dina böcker.  Du kan också ta med dem och lämna tillbaka dem över disk för att sedan låna om dem eftersom du då vet att du är garanterad 14 dagars lånetid enlig våra låneregler.  Här kan du läsa våra låneregler. Då slipper du hamna i situationen att någon annan vill låna någon av dina böcker när du inte har möjlighet att komma hit med dem.
Passa då också på att låna lite julläsning som du kan koppla av med i mellandagarna! Missade du “Biblioteket i vimlet” när vi stod utanför röda matsalen och lånade ut böcker på självaste Lucia? Ingen fara! Vi har pocketböcker som vi kallar Läslust. De är placerade på plan 2 i biblioteket. Vi har också  massor av bra deckare och romaner som är placerade på plan 4.

Välkommen in till biblioteket!

Text: Lena Wadell

Bild: Colourbox